Gratis Proefweek Live Online Lessen: di 14 t/m ma 20 april!

Om samen dit nieuwe medium uit te proberen, starten we met een gratis proefweek! Schrijf het vast in je agenda, meld het binnen je clubjes en nodig ook je buurman, buurvrouw, familie of vrienden in Limburg, Groningen, Zuid Frankrijk of waar dan ook uit om mee te doen! Fysieke afstand doet er niet meer toe, we verbinden online! Je mag zoveel lessen meedoen als je maar wilt. Zelfs zullen er 3 lessen in het Engels gegeven worden. Probeer het uit en zeg het voort!

Voor de live online lessen, gebruiken we het programma Zoom en een nieuw boekingsprogramma Eversports. Alvorens mee te kunnen doen, is het nodig om bij beide programma's aangemeld te zijn. Lees hier hoe je dat nu al makkelijk kunt voorbereiden.

Eenmaal geregistreerd, kan je je heel simpel via onderstaande kalender aanmelden voor elke les die je maar wilt! (voor de lessen op 20 april, selecteer de volgende week onder het woord 'Groepslessen').

Eerste keer dat je meedoet? Lees vooraf dan de tips in 'Hoe het werkt tijdens een live online les'.

De laatste 2 weken heeft het Yoga Lab team extreem hard gewerkt om zowel de live online lessen als de online videos aan te kunnen bieden. Voor ons is dit ook nieuw en deze gratis proefweek zal ook gebruikt worden om al deze processen te stroomlijnen.

Laten we er samen een feestje van maken!

TOP