Natural Alignment, Natural Movement - 'Beweeg zoals je gemaakt bent om te bewegen!'

Sahara

Yogareizen

Unieke workshops en lessen

PREV
NEXT

Nieuw bij Yoga Lab

Welkom! Leuk dat je onderzoekt of Yoga Lab je iets te bieden heeft.

Om je een idee te geven over Yoga Lab, zijn hieronder wat interessante onderwerpen uitgezet, zoals onze visie, de docenten, een leswijzer en een aanbieding voor nieuwe deelnemers.

'Beweeg zoals je gemaakt bent om te bewegen' is ons motto. Onze stijl heet daarom ook Natural Alignment, Natural Movement.

Het gezond en efficient uitlijnen van je lichaam is het voornaamste thema van iedere les. Hiervoor

Tijdens de lessen bij Yoga Lab ervaar je de weg naar je natuurlijke, vrije houding. Een houding in evenwicht met de zwaartekracht en de ruimte om je heen. Een vrijer, geheel gevoel in het lichaam geeft automatisch meer vrijheid en rust aan de geest. We bereiken dit via fysieke oefeningen, in lesvorm via een heldere opbouw vaak opgebouwd van klein naar groot.

De yoga is daarom erg praktisch, met beide benen op de grond en de stof is toepasbaar in het dagelijkse leven. Belangrijk bij Yoga Lab is dat er voor iedereen een les is waar hij / zij zich thuis voelt en in kan groeien.

Yoga Lab heeft een breed aanbod van lessen: waaronder Yoga (meerdere soorten lessen van verschillend niveau), TRE (Tension Releasing Exercises), Houdingstherapie maar ook Chi Kung. Daarnaast bieden wij vele interessante workshops en yoga reizen.

Speciaal voor de nieuwkomers is kan je beginnen met een proefles voor € 7,50 of 2 proeflessen voor € 12,50 waardoor je kan aftasten of Yoga Lab te bieden heeft wat jij zoekt.

In onze prachtige studio in Amsterdam centrum (Nieuwmarkt) vind je altijd een persoonlijk welkom door onze ervaren docenten.

Veel plezier en tot ziens op de yogamat,

het Yoga Lab Team

TOP