TRE Introductieworkshop

Data en Inschrijven

TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises) is een lichaamsgericht proces om diepe, chronische spanning te ontladen. Met bepaalde oefeningen help je je natuurlijke mechanisme weer te herinneren om deze spanningen los te laten en het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn. Lees ook de nadere uitleg over TRE.

Tijdens deze workshop gaan we in op de theorie van TRE, hebben we 2 keer een TRE-sessie en word je begeleid bij je individuele proces.

Ervaar deze natuurlijke manier om lichaam en geest terug te brengen naar hun originele staat van balans.
Centraal staat het ervaren van ontlading van fysieke spanning. Dat is namelijk het bijzondere van TRE: je hoeft het eventuele ‘verhaal’ niet in te gaan om spanning te transformeren in ontspanning.

Deze workshop duurt van 11:00 tot 16:30 uur met een pauze van 1 uur.

De workshop wordt gegeven door Patric Booi. Hij is een gecertificeerde TRE Provider, yoga docent en mede-oprichter van Yoga Lab.

Indeling van de dag:

  • 11:00-13.00 uur: Introductie, TRE sessie en bodyscan
  • 13:00-14:00 uur: Pauze
  • 14:00-16:30 uur: Theorie, TRE sessie, persoonlijke verdieping.

Kosten:  € 120 incl btw (€ 99,17 ex btw). Dit is inclusief een brochure met de oefeningen.

Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering van een boeking tot een week van tevoren, worden €15 administratiekosten gerekend. Bij afmelding binnen een week voor de workshop/training, worden de totale kosten in rekening gebracht. We geven dan wel de mogelijkheid om een volgende, gelijke workshop/training te volgen voor 50% van de kosten.

Locatie:  Yoga Lab Studio, Amsterdam

De workshop is voor iedereen geschikt, voor alle niveaus. Ervaring is niet nodig dat komt vanzelf!

Lees ook  het artikel in Psychologie Magazine over deze workshop.